Interesse in een muurschildering?

Let op: Ik werk in een straal van 100 km rondom Rijsbergen (NB). Ik werk op dinsdag tm. vrijdag. De wachtlijst is 3-6 weken.

Let op: Ik werk in een straal van 60 km rondom Rijsbergen (NB). Ik werk op dinsdag tm. vrijdag. De wachtlijst is 6-8 weken.

Bel, mail, of app voor meer informatie:

Marjolein Daemen

Noordhoeksestraat 7

4891 PM Rijsbergen

Tel: 0625192818

Mail: marjoleindaemen@gmail.com

Wil je een offerte op maat?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact op. laat in je mail duidelijk weten wat je wilt, (bijvoorbeeld aan de hand van de onderste 3 vragen) Je kunt ook foto’s mee te sturen (als je die hebt). Alvast bedankt voor je aanvraag!

Vraag 1: Plaatje

Hoe ziet jouw plaatje eruit? Wil je een schildering met veel details, personen of dieren? realistisch of strak en modern geschilderd? Wil je de achtergrond dicht geschilderd met veel details zoals bloemen, bladeren en landschap? Of wil je juist een witte achtergrond zodat het plaatje rustiger wordt? Over het algemeen geldt hoe meer details, hoe drukker en duurder de muurschildering.

Als je al een afbeelding hebt die je graag op jouw muur vertaald ziet, stuur je die dan even mee als bijlage? En leg mij dan duidelijk uit of je dit plaatje precies zo wilt, of dat je misschien nog extra toevoegingen wilt. Het kan ook zijn dat je juist dingen weg wilt laten van dit plaatje

Vraag 2: Oppervlak

Hoe groot wil jij jouw muurschildering? De grootte van het te beschilderen oppervlak speelt een rol, bij de prijsbepaling. Als je dit nog niet zo goed kunt inschatten, kun je mij ook gewoon duidelijk antwoord op vraag 1 geven en mij laten weten en hoe groot jouw muur is waar de muurschildering op moet komen,  (Lengte x hoogte van de muur). Als er nog andere meubelstukken voor de muur komen te staan kun je dit er ook even bij vermelden.

*Ook hier kun je (eventueel) een jpg-afbeelding van meesturen in je mail.

muurschildering brabant

Vraag 3: ondergrond

Is jouw muur glad of gestructureerd? Een gladde muur is sneller te beschilderen dan een ruwe muur, omdat bij een ruwe muur alle gaatjes gevuld moeten worden waar de penseel in eerste instantie niet komt. Dit kost extra tijd. m.a.w.: Stakke lijntjes schilderen sneller strak op een gladde muur dan op een ruwe muur. Ruwe muren zijn daarom 10% duurder dan een vlakke muur.

Let op: Op ‘spachtelputz’ , ‘spuitwerk’ en plafonds schilder ik niet. Muurschildering scholen

muurschildering kinderdagverblijf, muurschildering me to you beertje

Of kies je een zelf samensgestelde schildering uit de prijslijst?

Heb je een schildering samengesteld vanaf de prijslijst uit het vorige menu? Voldoet jouw muur aan de vereiste afmetingen en ondergond? dan kan je de prijs aanhouden die op de prijslijst staat. Laat sowieso wel even de afmeting weten van jouw muur, mocht deze afwijken van de standaard maat, dan kan de prijs ook afwijken. Alvast bedankt voor je aanvraag!

Bel, mail, of app voor meer informatie:

Marjolein Daemen

Noordhoeksestraat 7

4891 PM Rijsbergen

Tel: 0625192818

Mail: marjoleindaemen@gmail.com