Een muurschildering kost ‘gemiddeld’ tussen de € 160, tot €300,- excl. btw en reiskosten. De btw is 21%. Wil je de schildering op schilderijdoek? dan is de btw 9%. Reiskosten zijn 0,25cnt per kilometer heen en terug vanaf mijn woonplaats Rijsbergen. (Op reiskosten zit geen btw). Woon je in de omgeving van Rijsbergen? (Breda, Rijsbergen, Etten-leur, Zundert) Dan reken ik geen reiskosten.

De prijs op maat is afhankelijk van 3 factoren:

1. Oppervlak

Hoe groot wil jij jouw muurschildering? De grootte van het te beschilderen oppervlak speelt een rol, bij de prijsbepaling. Wil je de muur helemaal bedekt hebben met beschilderingen,  of wil je een witte achtergrond houden? Daar zit ook prijsverschil in.

muurschildering brabant

dklfjgkgjseoirjgseoigjseoigjseorjges

2. Ontwerp

Hoe ziet jouw plaatje eruit? Wil je een schildering met veel details, personen of dieren? realistisch of strak en abstract geschilderd? Wil je een achtergrond dicht geschilderd met veel details zoals bloemen, bladeren en landschap? Of wil je juist een rustig plaatje ? Over het algemeen geldt: Hoe drukker het plaatje, hoe duurder de schildering.

3. Textuur

Een gladde muur is sneller te beschilderen dan een ruwe muur, omdat bij een ruwe muur alle gaatjes gevuld moeten worden waar de penseel in eerste instantie niet komt. Dit kost extra tijd. Ook strakke lijntjes schilderen sneller strak op een gladde muur dan op een ruwe muur. Ruwe muren zijn daarom 10% duurder dan een vlakke muur.

muurschildering brabant

Bel, mail, of app voor meer informatie:

Marjolein Daemen

Noordhoeksestraat 7

4891 PM Rijsbergen

Tel: 0625192818

Mail: marjoleindaemen@gmail.com