Marjolein Daemen

“But tomorrow may rain, so i’ll follow the sun!” (Paul Mc Cartney) 

“But tomorrow may rain, so i’ll follow the sun!” (Paul McCartney)

Hey, ik ben Marjolein Daemen. Oorspronkelijk kom ik uit west-friesland maar inmiddels ben ik na 20 jaar helemaal ingeburgerd in het ‘kei-gezellige’ Brabantse dorpje Rijsbergen.  Mijn werkgebied is dan ook het liefste onder de rivieren en niet daarboven.

Dingen waar ik vrolijk van word zijn hardlopen, modern ballet, kunst en muziek. Mijn interesse gaat verder uit naar vernieuwende en revolutionaire dingen in het algemeen. Wil je de muurschildering zien die ik in mijn eigen huis heb? klik dan op de foto van het vogeltje hieronder! De tekst hierboven (van Paul mc Cartney), komt binnenkort op mijn muur.

Mijn hoofd zit vaak vol met ideeën, ik ben een echte ‘beelddenker’.  Orde en rust zijn niet mijn sterkste kanten. Heel lang geleden heb ik daar een oplossing voor bedacht: Schilderen! Dit doe ik nu zo n 16 jaar voor particulieren en bedrijven. Vanaf het moment dat ik begin, ben ik helemaal ‘zen’ én georganiseerd. Geregeld verwonderen mensen zich over mijn rust en geduld als ik een muurschildering maak.

(Dit heb ik dus vooral als ik een kwast in mijn handen heb en verder niet…;)

Mijn man heeft een rietdekkersbedrijf en onze twee pubers zijn beide helemaal gesetteld op de middelbare school. Inmiddels schilder ik  bijna weer full-time, dus ik heb een korte wachtlijst! Door de jaren heen heb ik ’tussen de bedrijven door’ heel wat Brabantse muren opgevrolijkt.  Vanaf 2011 werk ik nu ‘officieel’ onder de naam ‘De Vrolijke Muur’.

Het leuke van mijn werk is, dat ik vaak bij veel verschillende huizen en bedrijven binnen kom. Hierdoor ontmoet ik altijd verschillende type mensen met een eigen interieur-stijl, visie en achtergrond. Het geeft mij een supergoed gevoel om iets moois én passend te creëren waar mensen blij van worden.

Hierdoor ben ik mij ervan bewust dat ik werk heb, waar ik vrolijk van word!